De mensen achter P.A. Recruitment

Michaël Degeest

Zaakvoerder

Michaël kan terugblikken op een rijke carrière in de commerciële sector. Zijn breed netwerk in combinatie met zijn ervaring bezorgt hem een snel inzicht in het reilen en zeilen binnen een onderneming.

Hij werkte onder andere voor EcoLab Pest (Opstart België), Fullmark (HSEQ), JooS Consulting en ASAP HR Group. In die rol deed hij aan prospectie, werkte hij commerciële acties uit en maakte hij behoefteanalyses. Daarnaast was hij in meerdere bedrijven verantwoordelijk voor de uitbouw en het onderhouden van klantenrelaties. Je ziet, een commerciële duivel doet alles.

Zijn commercieel verhaal werd nog uitgebreid met het coachen van werknemers en consultants. Hij organiseerde opleidingen, volgde werknemers op door hen te sturen en motiveren. Naast het voeren van selectiegesprekken, onderhandelde Michaël ook over contracten en volgde deze op.

“ELKE VACATURE IS MAATWERK EN IEDERE KANDIDAAT IS UNIEK”

Bij P.A. beseffen we als geen ander dat Iedere kandidaat/vacature/bedrijf UNIEK IS! Iedere kandidaat is meer dan een functietitel of een bepaalde ervaring die hij heeft opgedaan. Achter elke cv/mens schuilt een verhaal. Dat verhaal ontdekken en matchen aan het verhaal van een bedrijf is hetgeen waarvan wij extra energie en voldoening krijgen, waardoor we dagelijks gaan voor die EXTRA MILES.

Bij Michaël draait alles om zijn klanten/kandidaten. Hij begrijpt de kunst om mee te denken met zijn klanten en de juiste oplossing tevoorschijn te toveren. Langetermijnrelaties uitwerken en een echt partnership met klanten/kandidaten ontwikkelen zijn voor hem van groot belang.

Michaël Degeest

Joyce Platteau

Zaakvoerder

Joyce groeide als interne recruiter door naar de functie van HR Business Partner. Ze heeft jaren gewerkt bij Attentia, waar ze verantwoordelijk was voor de rekrutering van HSEQ profielen binnen de BU Preventie en Bescherming. Bij Test Aankoop heeft ze gewerkt als HR Generalist en bij ASAP HR GROUP was ze verantwoordelijke voor de opstart van het selectiekantoor Athanor. Zoals je leest, heeft Joyce al enorm veel ervaring.

“Mijn job is mijn passie! Dankzij mijn jarenlange ervaring binnen de HR maar eveneens mijn certificaten als preventieadviseur & loopbaancoach wil ik als echte partner fungeren voor zowel mijn klant als voor de kandidaat.”

Joyce kent de volledige cyclus van een medewerker, dus ze begrijpt zowel de werkgever als de werknemer als geen ander. Naast het analyseren van de behoeftes van bedrijven hield ze zich bezig met het aanwerven en beoordelen van sollicitanten. Het aanwervingsproces ging van het plaatsen van advertenties tot het analyseren van cv’s en het uitvoeren van diepte-interviews. Ze hield zich ook bezig met assessmenttests, zowel op technisch als cognitief vlak. Daarnaast is Joyce ook een krak in het afnemen en evalueren van persoonlijkheidsvragenlijsten. Kortom, Joyce helpt jou met een droomkandidaat te vinden.

Lees verder onder de foto
Joyce Platteau
P.A. Recruitment
P.A. Recruitment

Zoals jullie kunnen lezen, zijn Michaël en Joyce echt ervaren rotten binnen de HR-wereld. De afgelopen 15 jaar bouwden ze elk aan hun eigen expertise in verschillende sectoren. Echter merkten ze beiden op dat kwantiteit belangrijker werd dan kwaliteit, wat niet binnen hun visie paste. En om die reden werd P.A. Recruitment geboren, waar kwaliteit wél centraal staat!

Naast kwaliteit, staat ook passie voor de job centraal voor Joyce en Michaël. De twee bundelen dan ook graag hun krachten om de perfecte match te vinden tussen kandidaat en bedrijf. En alsof dat nog niet genoeg is, doen ze dat dagelijks met een brede glimlach. De Persoonlijke Aanpak die P.A. Recruitment hanteert, dat is de meerwaarde voor jou als kandidaat of bedrijf.

Onze missie

Iedereen is op zoek naar de ideale match tussen werkgever en werknemer. Bij P.A. Recruitment maken we het verschil met een persoonlijke aanpak, want dat is waar ons team voor staat. Met een open en transparante communicatie bouwen we aan een vertrouwensband met onze klanten en kandidaten. Wij zijn specialisten op het vlak van de werving en selectie van vaste medewerkers in de sectoren Administration & HR, Sales & Marketing, HSEQ en technische profielen. Met de focus op kwaliteit zorgen we voor een klantgerichte en flexibele aanpak.

P.A. Recruitment
P.A. Recruitment

Onze waarden

Een persoonlijke aanpak

Wij gaan telkens voor een persoonlijke aanpak, een potentiële werknemer moet een welkom gevoel krijgen wanneer hij persoonlijk wordt benaderd. We stellen ze op hun gemak en dankzij de juiste aanpak/benadering leren we hen ook beter kennen. Bij P.A. Recruitment beseffen we dat ieder verhaal anders is en dat verhaal willen wij leren kennen. Die ontdekking en het zorgen voor de juiste match tussen een bedrijf en kandidaat is voor ons het belangrijkste. Je krijgt vanaf de eerste kennismaking een oplossing op maat.

Kwaliteit op lange termijn

Wij differentiëren ons door onze langetermijnvisie. Onze focus ligt op kwaliteit bieden voor onze klanten. Bij P.A. Recruitment streven wij naar stabiliteit op lange termijn en bouwen we een duurzame relatie met jou op. Dit zorgt voor een goede uitwisseling van ervaring, vertrouwen, expertise en kennis. Zo leren wij jou goed kennen en vinden we de ideale kandidaat of job voor jou. KWALITEIT boven KWANTITEIT.

Open communicatie & flexibiliteit

Wij zorgen steeds voor een transparante communicatie waardoor wij het vertrouwen van werkgevers en kandidaten opbouwen. Hierdoor hebben we al vele klanten kunnen overtuigen om een job of kandidaat aan te nemen. Dankzij ons hecht team loopt de communicatie zeer vlot en snel. Bij P.A. Recruitment krijg je 1 contactpersoon toegewezen, jouw SPOC (Single Point of Contact). Gedurende onze samenwerking is hij/zij jouw gepassioneerd HR-partner.

Wij zijn een kleine speler waardoor we flexibel kunnen werken. Indien je als werkgever te weinig tijd hebt om af te spreken, is dit geen probleem. Jij kiest waar onze afspraak doorgaat, je bent altijd welkom bij ons op kantoor te Aalst maar we spreken ook graag af bij jou op kantoor zodat jij je niet hoeft te verplaatsen. Voor kandidaten maken we graag tijd vrij op een moment dat het beste voor jou past.

Jarenlange ervaring in HR

Wij hebben een echte passie voor ons vak. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een sterke troef in handen waardoor we ons doel met passie volbrengen. Met ons uitgebreid netwerk kunnen we snel handelen en vinden we de juiste kandidaat of job voor jou. Momenteel zijn we gespecialiseerd in de volgende profielen: HSEQ, Sales en Marketing, HR, administratieve en technische profielen.

P.A. Recruitment besteedt niet enkel aandacht aan actief werkzoekenden, en daar is een goede reden voor: internationaal onderzoek toont aan dat 70 à 85% van de werknemers een overstap zou overwegen bij een goede match met een ander bedrijf. Daarom gaan wij ook op zoek naar deze werknemers, de passief werkzoekenden. Wij vergroten jouw kansen op de ideale kandidaat door ons te richten op beide categorieën.

Groot inschattingsvermogen

Als recruiter is het belangrijk om in te schatten wat voor vlees je in de kuip hebt. Alleen zo komen de juiste profielen in jouw netwerk terecht. Dan hebben we het terug over KWALITEIT boven KWANTITEIT.

Wat werkgevers en werknemers zeggen over P.A. Recruitment

Mijn job als lekzoeker heb ik te danken aan de professionele manier van aanpak door P.A. recruitment tijdens mijn zoektocht naar de juiste job. Ik heb niks aan te merken op de manier en werking van dit bedrijf. Ik ben zeer goed, vriendelijk en professioneel begeleid voor en tijdens mijn sollicitatie. Ik kan benadrukken dat ik deze manier van werken en de manier waarmee ik behandeld werd, met plezier en zekerheid kan aanraden aan iedereen die op zoek is naar zijn/haar droomjob.

Jelle Rau

Werknemer (Technieker - Lekzoeker)
Drysolutions

De naam Personal Aproach dekt de lading! Na een eerste professionele kennismaking had ik door dat ze bij P.A. voor die extra mile gingen gaan, wat de dag van vandaag met de 'War for talent', zeker en vast nodig is. Uiteindelijk hebben ze voor ons een moeilijk technisch bediende profiel kunnen vinden. Ik was aangenaam verrast toen ik hoorde van de kandidaat welke moeite ze hadden gedaan om hem te overtuigen voor een gesprek bij ons! Eenmaal in procedure was zowel de kandidaat als wij enthousiast, wat zeker niet was gebeurd zonder P.A.!

Simon Deuss

Werkgever (HR-business partner)
Otis

Ik reageerde op een zaterdagochtend op een jobaanbieding en maandagochtend namen ze al contact met me op. Toen gebeurde alles zeer snel: interview met hen via video, vervolgens met de werkgever, voorstel en arbeidsovereenkomst om te starten, felicitaties ontvangen van P.A. Recruitment tot aanmoediging voor mijn eerste dag. Goed gedaan, goed gedaan, goed gedaan! Heel erg bedankt Michael voor je professionaliteit en je perfecte opvolging.

Marc Smelten

Werknemer (Technieker - Lekzoeker)
Drysolutions

Persoonlijke en professionele aanpak, regelmatig feedbackmomenten, kwalitatieve kandidaten die nauw aansluiten bij het profiel, vlotte communicatie, ... Ik werk heel graag met Joyce, zo ben ik zeker dat we geschikte kandidaten vinden!

Inge Mommaerts

Werkgever (HR)
Krinkels

Michaël ontdekte mijn CV en zag na een eerste contact direct mijn vaardigheden, karaktereigenschappen en de baan die me, in deze tijd van mijn leven, zou passen. Hij overtuigde me ervan dat hij een aanbod in zijn portefeuille had dat me zou interesseren. Hij kon recruiters (en potentiële toekomstige werkgevers) overtuigen om mij te ontmoeten, ondanks mijn leeftijd en mijn atypisch profiel met betrekking tot de voorgestelde functie. Na twee interviews werd ik op 16 september 2019 door de Multi Masters Group aangenomen.

Pierre Delhaye

Werknemer (Calculator)
Multi Masters Group

Altijd leuk om met hen samen te werken! Goede communicatie en feedback.

Pascal Heyse

Werkgever (Head of fleet)
SOPADIS group

We werken sinds enkele maanden samen met Michaël en wat een leuke ervaring. Je merkt echt de passie die hij heeft voor zijn job. Goede communicatie en opvolging, sterke kandidaturen, vriendelijk, luistert echt naar je noden ... Een aanrader in je zoektocht naar nieuwe collega's.

Stefanie Thoen

Werkgever (HR)
Groep Thoen

We hadden een uitstekende samenwerking met Michael. Zijn kennis van de bedrijfswereld, zijn interpersoonlijke vaardigheden en zijn verkoopervaring stelden hem in staat het juiste profiel met kwaliteitsvolle kandidaten voor te stellen! Nogmaals hartelijk dank aan het PA Recruitment team en we kijken er naar uit om weer met u te werken.

Benoit Morren

Werkgever - Sales Manager
Delabie

Ik heb de kans gehad om met Joyce samen te werken voor de aanwerving van specifieke profielen (Preventieadviseurs, Arbeidsgeneesheer, ... ) voor mijn soort bedrijf, Externe Dienst voor Preventie en Bescherming, vooral zeer gekwalificeerde deskundigen. Haar analyses zijn altijd uiterst relevant gebleken.

Fiorella Brusco

Werkgever (Directeur)
Attentia

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met P.A. Recruitment. Hun flexibiliteit is zeker een meerwaarde als ik dit vergelijk met andere partners met wie ik samenwerk. Zij luisteren echt naar mijn noden en ik kan op elk moment van de dag met mijn vragen bij hen terecht.

Erny Van De Woestyne

Werkgever (zaakvoerder)
Tuinen Van Schepdael bvba – sprl

Zeer professionele aanpak van de recruiter, duidelijke kadering van de job, er werd ook voldoende geluisterd naar welke functie mij het meeste aansprak. Ook de opvolging na aanwerving was helemaal in orde!

Frederic De Pelsemaker

Werknemer (Sales advisor)
Garage Don Bosco

Ook zin om met ons samen te werken?

Contacteer ons

Enkele klanten waarmee we samenwerken

P.A. Recruitment