Waarom kiezen voor
P.A. Recruitment

Onze missie

De zoektocht naar de beste kandidaat of de job van uw leven blijft een hele uitdaging. Iedereen is op zoek naar de ideale match tussen werkgever en werknemer.

Bij P.A. Recruitment gaan we die uitdaging aan, met een Persoonlijke Aanpak. Uw verwachtingen en behoeften vormen het uitgangspunt. Onze ervaren recruiters zijn specialisten op het vlak van de werving en selectie van vaste medewerkers in de sectoren Administration & HR, Sales & Marketing en HSEQ. Voorts bieden wij op maat gemaakte assessments en payroll aan. Zo vinden wij voor u de ideale match. En betalen doet u als werkgever pas wanneer de nieuwe medewerker effectief aan de slag gaat.

KWALITEIT OP UW MAAT

Elke vacature, elke sollicitatie is voor ons een apart project dat een aanpak op maat vergt. Elke kandidaat is uniek en zoekt een job die hem op het lijf is geschreven. Elk bedrijf heeft eigen verwachtingen over de invulling van een vacature. Door onze Persoonlijke Aanpak en onze nadruk op kwaliteit krijgt u van ons maatwerk, volledig op u toegespitst, vanaf de allereerste kennismaking.

 

Bij duurzaamheid denken veel mensen meteen aan ecologie en milieuvriendelijkheid. Bij P.A. Recruitment streven wij ook naar een tweede betekenis van duurzaamheid, die van stabiliteit op lange termijn. Wij bouwen een duurzame relatie met u op. Die vormt de ideale voedingsbodem voor de uitwisseling van ervaring, vertrouwen, expertise en kennis. Zo leren wij u goed kennen en slagen wij erin u de ideale job of kandidaat aan te bieden.  

DUURZAAM PARTNERSHIP
 
1 CONTACT-
PERSOON

Het is u wellicht al overkomen: telkens als u contact opneemt met uw HR-partner krijgt u iemand anders aan de lijn. Die persoon is in het beste geval een beetje op de hoogte van uw wensen en verwachtingen. Bij P.A. Recruitment pakken we het anders aan: wij wijzen u één contactpersoon toe, uw SPOC (single point of contact). De hele duurtijd van onze samenwerking is hij/zij uw gepassioneerde begeleider.

 

We kennen het allemaal: onze tijd is beperkt en de verkeerssituatie rond Brussel nodigt niet meteen uit tot het maken van lange verplaatsingen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Uiteraard bent u van harte welkom bij ons in Sint-Agatha-Berchem. Maar even graag spreken wij af in een kantoor bij u in de buurt zodat u zich amper hoeft te verplaatsen. Weer een zorg minder voor u.

FLEXIBILITEIT
 
PASSIEF WERKZOEKENDEN

P.A. Recruitment heeft niet alleen aandacht voor actief werkzoekenden. En daar is een goede reden voor. Internationaal onderzoek heeft aangetoond dat 70 à 85% van de werknemers een overstap zou overwegen bij een goede match met een ander bedrijf. Zij worden passief werkzoekenden genoemd.

Wij richten ons op beide categorieën, zodat uw kansen om de ideale kandidaat te vinden, alleen maar vergroten.