P.A. Recruitment

Wij zijn gespecialiseerd in:

Sales en marketing
Administratie
Human Resources
HSEQ
Techniek


Contacteer ons
P.A. Recruitment

Op zoek naar die ene kandidaat die perfect bij jouw organisatie past?

Het blijft een uitdaging. En terecht, want je wilt iemand die écht naadloos aansluit bij jouw waarden, visie en missie. Dat begrijpen we bij P.A. Recruitment maar al te goed. Wij beginnen met het volledig doorgronden van jouw organisatie en al jouw noden zodat we kandidaten vinden die passen bij jouw bedrijf. Wij denken mee met jouw organisatie. Met onze persoonlijke aanpak werken we een voorstel op maat uit voor jou. Voor ons is elke vacature uniek. We zullen samen met jou nadenken over de beste aanpak om een selectieprocedure op maat te kunnen bieden. Wij verkiezen KWALITEIT boven KWANTITEIT.

Jouw droomkandidaat is slechts enkele klikken verwijderd

We focussen op selectie en werving van vaste posities voor uiteenlopende organisaties: van kmo’s tot multinationals. Wat jouw opdracht ook is, ons engagement om de juiste werknemer te vinden, staat als een huis.

Bij P.A. Recruitment betaal je pas als jouw nieuwe medewerker effectief aan de slag gaat. First cure, then pay.


Ons persoonlijk aanbod

Werving en selectie

P.A. Recruitment verzorgt de hele wervings- en selectieprocedure: vanaf het allereerste kennismakingsgesprek tot de evaluatie zes maanden na de aanwerving.

Bij het vinden van de geschikte kandidaat voor jou komt er heel wat bij kijken. We voeren een grondige behoefteanalyse uit en op basis hiervan stellen wij vacatures op, verspreiden we ze via al onze kanalen, screenen we de sollicitanten, checken we hun referenties, ... En natuurlijk houden we jou tijdens het hele proces steeds up-to-date want uiteraard staan jouw verwachtingen en behoeftes centraal.

Personeel werven en selecteren, wij klaren de klus via ons uitgebreid netwerk. Bijkomend zorgen we ook voor een grondige rapportage en professioneel advies.  Dankzij onze kennis van de rekruteringswereld en ons inschattingsvermogen garanderen wij een perfecte match tussen jouw vacature en de kandidaat.

Assessments

Je wil natuurlijk weten of een kandidaat wel zal passen binnen jouw bedrijf. De ideale manier om daar achter te komen, is een assessment.

Via uiteenlopende testen brengen wij de intellectuele vaardigheden, de persoonlijkheid, de motivatie, de stressbestendigheid, de communicatieve vaardigheden, ... voor jou in kaart. We zorgen voor assessments op jouw maat: we leren de kandidaat eerst grondig kennen en achteraf zorgen we voor een heldere rapportage.

De beoordeling van de skills van een sollicitant is in goede handen bij P.A. Recruitment.

Payroll

Iemand aannemen zorgt voor heel veel werk aan administratie van contracten tot salarissen. Daarbovenop komt nog eens de ingewikkelde regelgeving die enorm veel tijd kan kosten. Maar geen zorgen, ook hiermee kunnen we jou helpen.

Wij zijn jouw waakhond als het aankomt op salarisadministratie en het juridisch werkgeverschap. Wij werken namelijk samen met een payroll- aanbieder die als juridisch werkgever van de nieuwe medewerker fungeert. Als bedrijf geniet je daardoor van een verhoogde flexibiliteit en neem je minder risico’s. Jij bepaalt de kerntaken en wij zorgen voor hogere efficiëntie.

Ons persoonlijk aanbod

Enkele werkgevers getuigen

Persoonlijke en professionele aanpak, regelmatig feedbackmomenten, kwalitatieve kandidaten die nauw aansluiten… Lees verder

Inge Mommaerts

Werkgever (HR)
Krinkels

Altijd leuk om met hen samen te werken! Goede communicatie en feedback. Lees verder

Pascal Heyse

Werkgever (Head of fleet)
SOPADIS group

De naam Personal Aproach dekt de lading! Na een eerste professionele kennismaking had ik door dat ze… Lees verder

Simon Deuss

Werkgever (HR-business partner)
Otis

P.A. Recruitment