WerknemerEen droomjob
volledig op maat

Skills matter,
personality matters more.

Met onze persoonlijke aanpak willen we er bij P.A. Recruitment voor zorgen dat elke kandidaat zijn of haar droomjob vindt.

Jij bent meer dan een paar functies of diploma’s op papier. Jouw cv speelt natuurlijk een rol in het selectieproces, maar de echte sterspeler ben jij als persoon.

Op basis van een diepgaand gesprek leren we je beter kennen zodat we een duidelijk beeld krijgen van jouw technische en persoonlijke competenties. Met deze analyse gaan we dan aan de slag.


Openstaande vacatures
bij P.A. Recruitment

Waarom oneindig lang op zoek gaan naar een job die je bevalt als je kunt kiezen voor een job die je écht interesseert?

P.A. Recruitment zorgt ervoor dat jij zonder problemen de vacatures voorgeschoteld krijgt die naadloos aansluiten op jouw profiel.
Jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en interesses spelen een grote rol en wij willen dit respecteren.

De volgende sectoren vallen onder onze specialisatie:Sales en marketing

Bij sales en marketing gaat het erom producten en diensten op een winstgevende manier in handen van klanten te krijgen. Een goede kandidaat kan met het oog op succes een bedrijf doen groeien en grenzen verleggen.


Administratie

Georganiseerd, verantwoordelijk en servicegericht. Dit zijn enkele kenmerken die wij graag zien in administratieve medewerkers. Verder kijken we naar professionals die niet terugdeinzen van uiteenlopende taken en kunnen multitasken.


Human resources

Een betrouwbare HR-partner kan veel voor jouw bedrijf betekenen. Het personeelsbeleid speelt een cruciale rol: een goed personeelsbeleid staat gelijk aan gelukkige werknemers, wat ook betekent dat jouw organisatie vooruitgaat.


HSEQ

Health, Safety, Environment en Quality zijn vier termen die de belangrijkste functies in bedrijfsbeheer vertegenwoordigen. Dankzij een goed beheer kan de organisatie haar reputatie en prestige verbeteren. Het is een soort garantie voor het algemeen welzijn van bedrijf en werknemers.


Techniek

Met een technische achtergrond en een analyserende geest kun je zeker aan de slag in deze sector. Maar vastberadenheid en creativiteit zijn ook geschikte eigenschappen voor zowel startende als ervaren techneuten.

Waarom kiezen voor
een job die je bevalt

als je kunt kiezen voor een job
die je écht interesseert?


Bekijk onze laatste vacatures:

Electrical Engineer

Onze klant is een multidisciplinaire technologiegroep met diverse locaties verspreid over België.Onze klant biedt een totaalpakket van hoogkwalitatieve diensten en producten aan in nagenoeg alle sectoren van de industrie, de tertiaire en de openbare sector. Onze klant is na...
Antwerpen
Techniek
Hybride

Werkplaats-verantwoordelijke Bordenbouw

Onze klant is een multidisciplinaire technologiegroep met diverse locaties verspreid over België.Onze klant biedt een totaalpakket van hoogkwalitatieve diensten en producten aan in nagenoeg alle sectoren van de industrie, de tertiaire en de openbare sector. Onze klant is na...
Antwerpen
Techniek
Kantoor

VERKOPER NIEUWBOUWVASTGOED

Onze partner bouwt voor mensen, met mensen. Een no-nonsense bedrijf dat streeft naar het aanbieden van betaalbare woningen- of appartementen voor gezinnen, alleenstaanden of investeerders.Dat doen ze in Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Omdat...
Vlaams-Brabant
Sales & Marketing
Fulltime

Inside Sales Developer (NL/FR)

Onze klant maakt onvergetelijke ervaringen tastbaar op een betrouwbare, respectvolle en creatieve manier. Momenten die iets betekenen voor je bedrijf, je klanten, jezelf en je gezin zouden de aandacht moeten krijgen die ze verdienen. Maak...
Antwerpen
Sales & Marketing
Kantoor