WerknemerEen droomjob
volledig op maat

Skills matter,
personality matters more.

Met onze persoonlijke aanpak willen we er bij P.A. Recruitment voor zorgen dat elke kandidaat zijn of haar droomjob vindt.

Jij bent meer dan een paar functies of diploma’s op papier. Jouw cv speelt natuurlijk een rol in het selectieproces, maar de echte sterspeler ben jij als persoon.

Op basis van een diepgaand gesprek leren we je beter kennen zodat we een duidelijk beeld krijgen van jouw technische en persoonlijke competenties. Met deze analyse gaan we dan aan de slag.


Openstaande vacatures
bij P.A. Recruitment

Waarom oneindig lang op zoek gaan naar een job die je bevalt als je kunt kiezen voor een job die je écht interesseert?

P.A. Recruitment zorgt ervoor dat jij zonder problemen de vacatures voorgeschoteld krijgt die naadloos aansluiten op jouw profiel.
Jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en interesses spelen een grote rol en wij willen dit respecteren.

De volgende sectoren vallen onder onze specialisatie:Sales en marketing

Bij sales en marketing gaat het erom producten en diensten op een winstgevende manier in handen van klanten te krijgen. Een goede kandidaat kan met het oog op succes een bedrijf doen groeien en grenzen verleggen.


Administratie

Georganiseerd, verantwoordelijk en servicegericht. Dit zijn enkele kenmerken die wij graag zien in administratieve medewerkers. Verder kijken we naar professionals die niet terugdeinzen van uiteenlopende taken en kunnen multitasken.


Human resources

Een betrouwbare HR-partner kan veel voor jouw bedrijf betekenen. Het personeelsbeleid speelt een cruciale rol: een goed personeelsbeleid staat gelijk aan gelukkige werknemers, wat ook betekent dat jouw organisatie vooruitgaat.


HSEQ

Health, Safety, Environment en Quality zijn vier termen die de belangrijkste functies in bedrijfsbeheer vertegenwoordigen. Dankzij een goed beheer kan de organisatie haar reputatie en prestige verbeteren. Het is een soort garantie voor het algemeen welzijn van bedrijf en werknemers.


Techniek

Met een technische achtergrond en een analyserende geest kun je zeker aan de slag in deze sector. Maar vastberadenheid en creativiteit zijn ook geschikte eigenschappen voor zowel startende als ervaren techneuten.

Waarom kiezen voor
een job die je bevalt

als je kunt kiezen voor een job
die je écht interesseert?


Bekijk onze laatste vacatures:

Service Coördinator

Onze klant is een internationale groep truckdealer-bedrijven met in totaal negen vestigingen verdeeld over Nederland en België. Onze klant is officieel Volvo Trucks-dealer in Nederland en België, Volvo Bus dealer (Nederland en België) en officieel...
Oost-Vlaanderen
Administratie
Fulltime

Warehouse Manager

Onze klant heeft, sinds zijn ontstaan in 1984, een enorme groei gekend. De productie en commercialisering beslaat verschillende marktsegmenten: betonmolens, kruiwagens, steigers en materialen voor gemeentebesturen. Voor elk marktsegment is onze klant erin geslaagd een...
Vlaams-Brabant
Administratie
Fulltime

Brand/Sales Manager

Onze partner is dé mobiliteitspartner voor het zuiden van Oost-Vlaanderen voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA, Volkswagen bedrijfswagens en Ford. Het is een snelgroeiende groep met ca. 180 medewerkers, tewerkgesteld in zo’n 10...
Oost-Vlaanderen
Sales & Marketing
Fulltime

Sales advisor shop regio Antwerpen

Onze partner is een leverancier van digitale diensten en communicatie- en ICT-oplossingen die actief is op de Belgische en internationale markten. Hun missie is: vastberaden bouwen aan een betrouwbare, digitale wereld die de samenleving doet groeien.....
Antwerpen
Sales & Marketing
Fulltime