WerknemerEen droomjob
volledig op maat

Skills matter,
personality matters more.

Met onze persoonlijke aanpak willen we er bij P.A. Recruitment voor zorgen dat elke kandidaat zijn of haar droomjob vindt.

Jij bent meer dan een paar functies of diploma’s op papier. Jouw cv speelt natuurlijk een rol in het selectieproces, maar de echte sterspeler ben jij als persoon.

Op basis van een diepgaand gesprek leren we je beter kennen zodat we een duidelijk beeld krijgen van jouw technische en persoonlijke competenties. Met deze analyse gaan we dan aan de slag.


Openstaande vacatures
bij P.A. Recruitment

Waarom oneindig lang op zoek gaan naar een job die je bevalt als je kunt kiezen voor een job die je écht interesseert?

P.A. Recruitment zorgt ervoor dat jij zonder problemen de vacatures voorgeschoteld krijgt die naadloos aansluiten op jouw profiel.
Jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en interesses spelen een grote rol en wij willen dit respecteren.

De volgende sectoren vallen onder onze specialisatie:Sales en marketing

Bij sales en marketing gaat het erom producten en diensten op een winstgevende manier in handen van klanten te krijgen. Een goede kandidaat kan met het oog op succes een bedrijf doen groeien en grenzen verleggen.


Administratie

Georganiseerd, verantwoordelijk en servicegericht. Dit zijn enkele kenmerken die wij graag zien in administratieve medewerkers. Verder kijken we naar professionals die niet terugdeinzen van uiteenlopende taken en kunnen multitasken.


Human resources

Een betrouwbare HR-partner kan veel voor jouw bedrijf betekenen. Het personeelsbeleid speelt een cruciale rol: een goed personeelsbeleid staat gelijk aan gelukkige werknemers, wat ook betekent dat jouw organisatie vooruitgaat.


HSEQ

Health, Safety, Environment en Quality zijn vier termen die de belangrijkste functies in bedrijfsbeheer vertegenwoordigen. Dankzij een goed beheer kan de organisatie haar reputatie en prestige verbeteren. Het is een soort garantie voor het algemeen welzijn van bedrijf en werknemers.


Techniek

Met een technische achtergrond en een analyserende geest kun je zeker aan de slag in deze sector. Maar vastberadenheid en creativiteit zijn ook geschikte eigenschappen voor zowel startende als ervaren techneuten.

Waarom kiezen voor
een job die je bevalt

als je kunt kiezen voor een job
die je écht interesseert?


Bekijk onze laatste vacatures:

Adjunct Preventieadviseur niv II (Brussel/Vlaams Brabant)

Onze klant inspireert en helpt bedrijven om hun medewerkers beter, langer en gezonder aan het werk te houden. Als specialist op het vlak van preventie, veiligheid, welzijn en gezondheid op de werkvloer reikt onze klant...
Brussel
HSEQ
Hybride

Bodyshop verantwoordelijke (Wieze)

Onze partner is dankzij zijn verschillende vestigingen, verspreid van de Dendervallei tot de Vlaamse Ardennen, dé mobiliteitspartner in Zuidoost-Vlaanderen. Het is een snelgroeiende groep met ca. 180 medewerkers, tewerkgesteld  in zo’n 10 vestigingen. Vertrouwen, gastvrijheid, respect en uitstekende...
Oost-Vlaanderen
Techniek
Fulltime

Telesales Accountmanager Anderlecht (NL)

Onze Partner werd opgericht op 1 april 1964. Vandaag tellen ze zo’n 389 medewerkers. Een buitendienstorganisatie van 212 gespecialiseerde account managers en een uitgebreid netwerk van 29 shops zorgen voor een uitmuntende dienstverlening. 40.000 klanten...
Brussel
Sales & Marketing
Fulltime

Telesales Accountmanager Turnhout (NL)

Onze Partner werd opgericht op 1 april 1964. Vandaag tellen ze zo’n 389 medewerkers. Een buitendienstorganisatie van 212 gespecialiseerde account managers en een uitgebreid netwerk van 29 shops zorgen voor een uitmuntende dienstverlening. 40.000 klanten...
Antwerpen
Sales & Marketing
Fulltime