AanbodWat kan P.A. Recruitment betekenen
voor jou als werkgever?

One size fits all? Niet in ons woordenboek. Elk bedrijf is uniek, wat betekent dat een persoonlijke aanpak cruciaal is om een kandidaat te vinden die naadloos aansluit bij jouw waarden, visie en missie. Daarom vinden we het uitermate belangrijk om het verhaal achter jouw bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen. Bij P.A. Recruitment houden we niet van hetzelfde liedje en clichés laten we liever links liggen, maar de uitspraak kwaliteit over kwantiteit legt wel erg goed uit hoe wij werken.

Bij P.A. Recruitment streven we niet enkel naar het zoeken van een oplossing op maat, maar ook naar een relatie voor lange termijn. Onze focust ligt op het bouwen van vertrouwen, ervaringen uitwisselen, kennis delen en open communiceren. Dankzij deze persoonlijke aanpak hebben we in het verleden tal van bedrijven geholpen met hun zoektocht naar de geschikte kandidaat.


P.A. Recruitment biedt
volgend aanbod aan


P.A. Recruitment gaat samen met jou op zoek naar de perfecte match. Dit doen we dankzij onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring in het vakgebied.

We bepalen samen met jou de competenties die de kandidaat nodig heeft om de job in te vullen. Ons gedreven team blijft echter niet bij de pakken zitten. We voeren een grondige behoefteanalyse uit en op basis daarvan stellen we vacatures op.

Via onze kanalen en uitgebreid netwerk, screenen we de sollicitanten en checken we hun referenties. We gaan actief op zoek naar geschikte kandidaten en benaderen werkzoekenden die matchen met het profiel dat aansluit bij de vacature.
Daarbij beschikken we over de nodige tools en kennis om interactie op jouw vacature te verhogen. Tijdens het hele proces houden we jou steeds up-to-date en zorgen we voor professioneel advies. Kortom, P.A. Recruitment garandeert de perfecte match tussen jouw vacature en de kandidaat.

De assessments van P.A. Recruitment dienen om de vaardigheden, bekwaamheden en persoonlijkheid van een jouw kandidaat te evalueren. Dankzij de eerlijke en consistente manier waarop de assessments worden afgelegd, kunnen wij de kandidaat grondig leren kennen. Na de assessments op maat, bezorgen we jou een heldere reportage.

Jaarlijks hebben we heel wat bedrijven geholpen de juiste kandidaat te vinden.

Wist je dat je ook assessments kan afleggen om je huidige werknemers te ontwikkelen?

Komt er een groot project aan, heb je bepaalde expertise nodig, zijn er te veel afwezigen of wil je je bedrijf reorganiseren? Geen probleem! P.A. Recruitment helpt je met het vinden van de geschikte freelancer of Interim-manager. Beide type contracten kunnen zeer voordelig zijn voor jouw onderneming.

Door het tijdelijke contract kan je snel geholpen worden en bespaar je bovendien op o.a. belastingen, sociale bijdragen en vakantiegeld. Bovendien kunnen ze hun steentje bijdragen door nieuwe ideeën te hanteren dankzij hun frisse blik op je onderneming.


P.A. Recruitment is gespecialiseerd
in de volgende sectorenSales en marketing

Bij sales en marketing gaat het erom producten en diensten op een winstgevende manier in handen van klanten te krijgen. Een goede kandidaat kan met het oog op succes een bedrijf doen groeien en grenzen verleggen.


Administratie

Georganiseerd, verantwoordelijk en servicegericht. Dit zijn enkele kenmerken die wij graag zien in administratieve medewerkers. Verder kijken we naar professionals die niet terugdeinzen van uiteenlopende taken en kunnen multitasken.


Human resources

Een betrouwbare HR-partner kan veel voor jouw bedrijf betekenen. Het personeelsbeleid speelt een cruciale rol: een goed personeelsbeleid staat gelijk aan gelukkige werknemers, wat ook betekent dat jouw organisatie vooruitgaat.


HSEQ

Health, Safety, Environment en Quality zijn vier termen die de belangrijkste functies in bedrijfsbeheer vertegenwoordigen. Dankzij een goed beheer kan de organisatie haar reputatie en prestige verbeteren. Het is een soort garantie voor het algemeen welzijn van bedrijf en werknemers.


Techniek

Met een technische achtergrond en een analyserende geest kun je zeker aan de slag in deze sector. Maar vastberadenheid en creativiteit zijn ook geschikte eigenschappen voor zowel startende als ervaren techneuten.